Cava & Hotel Mastinell

reservar online
Reservar Online!

Esdeveniments

Al Cava & Hotel Mastinell som experts en l'organització de tot tipus d'esdeveniments i celebracions, comptem amb sales polivalents i espais personalitzables segons les necessitats de cada client. Els nostres espais són ideals per a casaments a Vilafranca del Penedès, celebracions, festes privades, reunions de negocis i esdeveniments corporatius. Disposem de servei de wifi gratuït, pàrquing per a assistents i sis sales totalment personalitzables.


Comptem, a més, amb un preparat equip multilingüe de professionals disposats a ajudar en l'organització personalitzada de tot tipus d'esdeveniments. La ubicació del Cava & Hotel Mastinell al centre de Vilafranca del Penedès és excel·lent, el que li facilitarà a vostè i als seus convidats l'accés a les nostres instal·lacions. Ens trobem a tan sols 45 minuts de Barcelona, ​​a 35 minuts de l'Aeroport del Prat i als 20 dels municipis veïns de Sitges i Vilanova i la Geltrú. En cas de no disposar de transport privat sempre pot arribar al centre de Vilafranca caminant en 15 minuts o li demanem un taxi.


VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant
GuestCentric - Hotel website & booking technology
Ctra.de Vilafranca del Penedès a Sant Martí Sarroca km 0,5, Vilafranca del Penedès, 08720   +34 931156132 info@hotelmastinell.com